Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Apache: La vida de Carlos Tevez

Apache: La vida de Carlos Tevez

05/12/2019 | Flixfilm

Apache: La vida de Carlos Tevez på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Denne grusomme dramatisering af Carlos Tevez' liv viser hans udvikling til fodboldstjerne midt i de hårde forhold i Argentinas Fuerte Apache.

Apache: La vida de Carlos Tevez (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 5. december, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Apache: La vida de Carlos Tevez på YouTube.Se Apache: La vida de Carlos Tevez på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Apache: La vida de Carlos Tevez (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Apache: La vida de Carlos Tevez (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Apache: La vida de Carlos Tevez, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Apache: La vida de Carlos Tevez er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
1 kommentar til Apache: La vida de Carlos Tevez

  1. Kasper Skifte - kl. 03:08, 11-12-2019:

    Filmen er rigtig god. Glæder mig allerede til den næste sæson.

Skriv kommentar