Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Apaches

08/09/2017 | Flixfilm

Se Apaches på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: En ung journalist bliver tvunget ind i et liv som kriminel for at redde sin far og resten af sin familie i denne serie, der er baseret på en roman af Miguel Sáez Carral.


Se Apaches på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkApaches (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 8. september, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Apaches (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Apaches herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Apaches er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Apaches (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar