Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

The Ape

01/10/2017 | Flixfilm

Se The Ape på Netflix

Indspilningsår: 2009
Genre: Drama, Thriller
Instruktør: Jesper Ganslandt
Skuespillere: Olle Sarri, Eva Rexed, Françoise Joyce, Sean Pietrulewicz
Spilletid: 81 min
Land: Sweden
Sprog: Swedish
IMDb-karakter: 6.0

Beskrivelse: Da han en morgen pludseligt vågner op på gulvet i badeværelset, går en svensk kørelærer gennem en dag, der gradvist bliver mere surrealistisk.


Se The Ape på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Ape havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Ape ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Ape herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Ape er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Ape stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar