Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Apenstreken

Apenstreken

17/04/2022 | Flixfilm

Apenstreken på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Et forældreløst barn på 9 år, der tvinges til at arbejde på en fabrik, vil hellere gå i skole som alle andre børn, så han løber væk og oplever sine drømmes eventyr.

Apenstreken havde premiere på Netflix Danmark den 17. april, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Apenstreken på YouTube.Se Apenstreken på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Apenstreken ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Apenstreken stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Apenstreken, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Apenstreken er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar