Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » APEX: The Story of the Hypercar

APEX: The Story of the Hypercar

01/08/2016 | Flixfilm

APEX: The Story of the Hypercar på Netflix

Produktionsår: 2016
Genre: Documentary
Instruktion: J.F. Musial, Josh Vietze
Skuespillere: Manuel Berglund, Chris Goodwin, Dan Greenawalt
Spilletid: 85 min
Land: United States
Sprog: German, French, Swedish, English
IMDb-karakter: 7.3

Handling: En visionær bilproducent introducerer sin brændstofeffektive, højtydende superbil til et marked fyldt med store konkurrenter som Ferrari og Porsche.

APEX: The Story of the Hypercar havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til APEX: The Story of the Hypercar på YouTube.Se APEX: The Story of the Hypercar på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om APEX: The Story of the Hypercar ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at APEX: The Story of the Hypercar stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame APEX: The Story of the Hypercar, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til APEX: The Story of the Hypercar er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar