Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Apocalypse Now

Apocalypse Now

23/10/2020 | Flixfilm

Apocalypse Now på Netflix

Produktionsår: 1979
Genre: Drama, Mystery, War
Instruktion: Francis Ford Coppola
Skuespillere: Martin Sheen, Marlon Brando, Robert Duvall
Spilletid: 147 min
Land: United States
Sprog: English, French, Vietnamese
IMDb-karakter: 8.5

Handling: Genredigeret og nyklippet med 49 minutters ekstra materiale. Dette drama følger en hærkaptajns farefulde mission ind i Cambodja, hvor han skal dræbe en deserteret oberst.

Apocalypse Now (Dommedag Nu) havde premiere på Netflix Danmark den 23. oktober, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Apocalypse Now på YouTube.Se Apocalypse Now på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Apocalypse Now (Dommedag Nu) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Apocalypse Now stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Apocalypse Now, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Apocalypse Now (Dommedag Nu) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.1 kommentar til Apocalypse Now

  1. Kaj - kl. 21:59, 23-10-2020:

    Dommedag Nu er stærkt overvurderet, langtrukken og kedelig. Måske er det mig der overser noget, men der er en stribe andre krigsfilm jeg rangerer højere.

Skriv kommentar