Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Apocalypto

Apocalypto

28/11/2019 | Flixfilm

Se Apocalypto på Netflix

Indspilningsår: 2006
Genre: Action, Adventure, Drama, Thriller
Instruktør: Mel Gibson
Skuespillere: Rudy Youngblood, Dalia Hernández, Jonathan Brewer, Morris Birdyellowhead
Spilletid: 139 min
Land: USA, Mexico, UK
Sprog: Maya
IMDb-karakter: 7.8

Handling: Maya-civilisationens ophør er omdrejningspunktet i denne action/adventure-film, der foregår lige før Spaniens erobring af Mexico og Centralamerika.Se Apocalypto på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Apocalypto havde premiere på Netflix Danmark den 28. november, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Apocalypto ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Apocalypto:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Apocalypto er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Apocalypto stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar