Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Apocalypto

Apocalypto

28/11/2019 | Flixfilm

Apocalypto på Netflix

Produktionsår: 2006
Genre: Action, Adventure, Drama
Instruktion: Mel Gibson
Skuespillere: Gerardo Taracena, Raoul Max Trujillo, Dalia Hernández
Spilletid: 139 min
Land: United States, Mexico
Sprog: English, Maya
IMDb-karakter: 7.8

Handling: Maya-civilisationens ophør er omdrejningspunktet i denne action/adventure-film, der foregår lige før Spaniens erobring af Mexico og Centralamerika.

Apocalypto havde premiere på Netflix Danmark den 28. november, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Apocalypto på YouTube.Se Apocalypto på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Apocalypto ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Apocalypto stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Apocalypto, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Apocalypto er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar