Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Apollo 10 1/2: A Space Age Childhood

Apollo 10 1/2: A Space Age Childhood

01/04/2022 | Flixfilm

Apollo 10 1/2: A Space Age Childhood på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En mand fortæller historien om sit liv som 10-årig dreng i Houston i 1969 og blander nostalgien med en utrolig historie om en rejse til månen.Se Apollo 10 1/2: A Space Age Childhood på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Apollo 10 1/2: A Space Age Childhood havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Apollo 10 1/2: A Space Age Childhood på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Apollo 10 1/2: A Space Age Childhood ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Apollo 10 1/2: A Space Age Childhood stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Apollo 10 1/2: A Space Age Childhood, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Apollo 10 1/2: A Space Age Childhood er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar