Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Apollo 11

Apollo 11

27/10/2020 | Flixfilm

Apollo 11 på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Documentary, History
Instruktion: Todd Douglas Miller
Skuespillere: Neil Armstrong, Michael Collins, Buzz Aldrin
Spilletid: 93 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.1

Handling: Denne dokumentar tager os med langt om bag kulisserne på Apollo 11’s historiske månelanding i 1969 ved hjælp af hidtil ukendte film- og lydoptagelser.

Apollo 11 havde premiere på Netflix Danmark den 27. oktober, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Apollo 11 på YouTube.Se Apollo 11 på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Apollo 11 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Apollo 11 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Apollo 11, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Apollo 11 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar