Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Apollo 13

Apollo 13

23/10/2020 | Flixfilm

Apollo 13 på Netflix

Produktionsår: 1995
Genre: Adventure, Drama, History
Instruktion: Ron Howard
Skuespillere: Tom Hanks, Bill Paxton, Kevin Bacon
Spilletid: 140 min
Land: United States, United Kingdom, Canada, Japan
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.7

Handling: Tekniske vanskeligheder rammer Apollo 13-missionen i 1970 og bringer astronauten Jim Lovell og hans besætnings liv i fare i dette drama. Baseret på en sand historie.Se Apollo 13 på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Apollo 13 havde premiere på Netflix Danmark den 23. oktober, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Apollo 13 på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Apollo 13 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Apollo 13 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Apollo 13, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Apollo 13 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar