Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Apollo 13

Apollo 13

27/09/2018 | Flixfilm

Se Apollo 13 på Netflix

Indspilningsår: 1995
Genre: Adventure, Drama, History
Instruktør: Ron Howard
Skuespillere: Tom Hanks, Bill Paxton, Kevin Bacon, Gary Sinise
Spilletid: 140 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.6

Beskrivelse: Tekniske vanskeligheder rammer Apollo 13-missionen i 1970 og bringer astronauten Jim Lovell og hans besætnings liv i fare i dette drama. Baseret på en sand historie.


Se Apollo 13 på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkApollo 13 havde premiere på Netflix Danmark den 27. september, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Apollo 13 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Apollo 13 herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Apollo 13 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Apollo 13 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar