Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Apollo 17: The Untold Story of the Last Men on the Moon

Apollo 17: The Untold Story of the Last Men on the Moon

24/07/2022 | Flixfilm

Apollo 17: The Untold Story of the Last Men on the Moon på Netflix

Produktionsår: 2011
Genre: Documentary
Instruktion: Elliot Weaver, Zander Weaver
Skuespillere: Anu Ojha, Ian Crawford, Maggie Aderin-Pocock
Spilletid: 55 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.1

Handling: Denne dokumentar hylder de tre astronauter, der sidst satte foden på månen, og dem, der arbejdede ved NASA's Apollo-program i dets sidste dage.

Apollo 17: The Untold Story of the Last Men on the Moon havde premiere på Netflix Danmark den 24. juli, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Apollo 17: The Untold Story of the Last Men on the Moon på YouTube.Se Apollo 17: The Untold Story of the Last Men on the Moon på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Apollo 17: The Untold Story of the Last Men on the Moon ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Apollo 17: The Untold Story of the Last Men on the Moon stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Apollo 17: The Untold Story of the Last Men on the Moon, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Apollo 17: The Untold Story of the Last Men on the Moon er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar