Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Apollo 18

Apollo 18

07/01/2015 | Flixfilm

Se Apollo 18 på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Horror, Mystery, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: Gonzalo López-Gallego
Skuespillere: Warren Christie, Lloyd Owen, Ryan Robbins, Michael Kopsa
Spilletid: 86 min
Land: USA, Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.2

Beskrivelse: Denne sci-fi thriller antyder, at Apollo 17, på trods af officielle erklæringer om det modsatte, ikke var NASA's sidste bemandede mission til månen.


Se Apollo 18 på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Apollo 18 havde premiere på Netflix Danmark den 7. januar, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.


Fortæl os hvad du synes om Apollo 18 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Apollo 18 herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Apollo 18 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Apollo 18 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar