Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Apollo 18

Apollo 18

07/01/2015 | Flixfilm

Apollo 18 på Netflix

Produktionsår: 2011
Genre: Horror, Mystery, Sci-Fi
Instruktion: Gonzalo López-Gallego
Skuespillere: Warren Christie, Lloyd Owen, Ryan Robbins
Spilletid: 86 min
Land: United States, Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.2

Handling: Denne sci-fi thriller antyder, at Apollo 17, på trods af officielle erklæringer om det modsatte, ikke var NASA's sidste bemandede mission til månen.

Apollo 18 havde premiere på Netflix Danmark den 7. januar, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Apollo 18 på YouTube.Se Apollo 18 på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Apollo 18 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Apollo 18 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Apollo 18, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Apollo 18 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar