Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Apollo Astronauts: Training Nasa’s Moon Men

Apollo Astronauts: Training Nasa’s Moon Men

20/07/2022 | Flixfilm

Apollo Astronauts: Training Nasa’s Moon Men på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: I denne dokumentar træner militærpiloter til at blive de første amerikanere til at flyve de ca. 400.000 km til månen i rumkapløbet under den kolde krig.

Apollo Astronauts: Training Nasa’s Moon Men havde premiere på Netflix Danmark den 20. juli, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Apollo Astronauts: Training Nasa’s Moon Men på YouTube.Se Apollo Astronauts: Training Nasa’s Moon Men på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Apollo Astronauts: Training Nasa’s Moon Men ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Apollo Astronauts: Training Nasa’s Moon Men stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Apollo Astronauts: Training Nasa’s Moon Men, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Apollo Astronauts: Training Nasa’s Moon Men er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar