Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Apostle

12/10/2018 | Flixfilm

Se Apostle på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Drama, Fantasy, Horror, Mystery, Thriller
Instruktør: Gareth Evans
Skuespillere: Dan Stevens, Richard Elfyn, Paul Higgins, Bill Milner
Spilletid: 130 min
Land: UK, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.3

Beskrivelse: I 1905 kommer en daglejer, der er på en farlig mission for at redde sin kidnappede søster, i klammeri med en uhyggelig religiøs kult på en isoleret ø.Se Apostle på NetflixAnmeldelse: Apostle

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Apostle havde premiere på Netflix Danmark den 12. oktober, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Apostle ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Apostle:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Apostle er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Apostle stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar