Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Apostle

12/10/2018 | Flixfilm

Apostle på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Drama, Fantasy, Horror
Instruktion: Gareth Evans
Skuespillere: Dan Stevens, Richard Elfyn, Paul Higgins
Spilletid: 130 min
Land: United Kingdom, United States
Sprog: English, Chinese
IMDb-karakter: 6.3

Handling: I 1905 kommer en daglejer, der er på en farlig mission for at redde sin kidnappede søster, i klammeri med en uhyggelig religiøs kult på en isoleret ø.Se Apostle på Netflix
Anmeldelse: Apostle

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Apostle havde premiere på Netflix Danmark den 12. oktober, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Apostle på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Apostle ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Apostle stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Apostle, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Apostle er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar