Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Applaus

20/12/2013 | Flixfilm

Se Applaus på Netflix

Indspilningsår: 1999
Genre: Animation, Short
Instruktør: Jan Hintjens, Pierre Leterme
Skuespillere: N/A
Spilletid: 4 min
Land: Belgium
Sprog: Dutch
IMDb-karakter: N/A

Beskrivelse: Skuespillerinderen Thea har netop afsluttet et afvænningsophold, og nu prøver hun at få sin familie tilbage. Men et hårdt liv i rampelysets skær har sat sig dybe spor.


Se Applaus på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkApplaus havde premiere på Netflix Danmark den 20. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Applaus ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Applaus herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Applaus er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Applaus stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar