Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Appleseed: Ex Machina

Appleseed: Ex Machina

27/04/2016 | Ingen kommentarer

Se Appleseed: Ex Machina på Netflix

Indspilningsår: 2007
Genre: Animation, Action, Drama, Sci-Fi, Thriller, War
Instruktør: Shinji Aramaki
Skuespillere: Ai Kobayashi, Kôichi Yamadera, Yûji Kishi, Kong Kuwata
Spilletid: 105 min
Land: Japan
Sprog: Japanese
IMDb-karakter: 7.1

Resumé: I denne sci-fi-anime truer cyborgterrorister med at smadre den skrøbelige fred i det postapokalyptiske Olympus, hjemsted for de sidste rester af menneskeheden.


Se Appleseed: Ex Machina på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Appleseed: Ex Machina havde premiere på Netflix Danmark den 27. april, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Appleseed: Ex Machina ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Appleseed: Ex Machina herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Appleseed: Ex Machina er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Appleseed: Ex Machina stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar