Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Appleseed: Ex Machina

Appleseed: Ex Machina

27/04/2016 | Flixfilm

Se Appleseed: Ex Machina på Netflix

Indspilningsår: 2007
Genre: Animation, Action, Adventure, Drama, Family, Sci-Fi, Thriller, War
Instruktør: Shinji Aramaki
Skuespillere: Ai Kobayashi, Kôichi Yamadera, Yûji Kishi, Kong Kuwata
Spilletid: 105 min
Land: Japan
Sprog: Japanese
IMDb-karakter: 7.1

Beskrivelse: I denne sci-fi-anime truer cyborgterrorister med at smadre den skrøbelige fred i det postapokalyptiske Olympus, hjemsted for de sidste rester af menneskeheden.


Se Appleseed: Ex Machina på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkAppleseed: Ex Machina havde premiere på Netflix Danmark den 27. april, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Appleseed: Ex Machina ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Appleseed: Ex Machina herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Appleseed: Ex Machina er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Appleseed: Ex Machina stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar