Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Approaching the Unknown

Approaching the Unknown

30/09/2017 | Flixfilm

Se Approaching the Unknown på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Drama, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: Mark Elijah Rosenberg
Skuespillere: Mark Strong, Luke Wilson, Sanaa Lathan, Anders Danielsen Lie
Spilletid: 90 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.8

Beskrivelse: En astronaut på den første bemandede mission til Mars slås med ensomhed og kæmper for at overleve efter en teknisk katastrofe på vejen derop.


Se Approaching the Unknown på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkApproaching the Unknown havde premiere på Netflix Danmark den 30. september, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Approaching the Unknown ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Approaching the Unknown herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Approaching the Unknown er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Approaching the Unknown stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar