Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Apt Pupil

Apt Pupil

01/05/2022 | Flixfilm

Apt Pupil på Netflix

Produktionsår: 1998
Genre: Crime, Drama, Thriller
Instruktion: Bryan Singer
Skuespillere: Ian McKellen, Brad Renfro, Joshua Jackson
Spilletid: 111 min
Land: United States, France, Canada
Sprog: English, German
IMDb-karakter: 6.7

Handling: Da Todd Bowden genkender Kurt Dussander som en nazistisk krigsforbryder, afpresser han Dussander til at afsløre detaljer om koncentrationslejrene.

Apt Pupil havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Apt Pupil på YouTube.Se Apt Pupil på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Apt Pupil ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Apt Pupil stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Apt Pupil, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Apt Pupil er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar