Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Aquaman

15/10/2019 | Flixfilm

Aquaman på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Action, Adventure, Fantasy
Instruktion: James Wan
Skuespillere: Jason Momoa, Amber Heard, Willem Dafoe
Spilletid: 143 min
Land: United States, Australia
Sprog: English, Russian, Maori, Italian
IMDb-karakter: 6.8

Handling: Superhelten Arthur Curry finder ud af, hvad det vil sige at være Aquaman, da han skal forhindre kongen af Atlantis i at føre krig imod overfladeverdenen.

Aquaman havde premiere på Netflix Danmark den 15. oktober, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Aquaman på YouTube.Se Aquaman på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Aquaman ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Aquaman stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Aquaman, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Aquaman er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar