Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Aquamarine

Aquamarine

01/01/2017 | Flixfilm

Se Aquamarine på Netflix

Indspilningsår: 2006
Genre: Comedy, Family, Fantasy, Romance
Instruktør: Elizabeth Allen Rosenbaum
Skuespillere: Emma Roberts, JoJo, Sara Paxton, Jake McDorman
Spilletid: 104 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.3

Beskrivelse: To 12-årige får rigeligt at se til, da de møder den livlige havfrue Aquamarine, som flyder rundt på bunden af swimmingpoolen i deres strandklub.


Se Aquamarine på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkAquamarine havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Aquamarine ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Aquamarine herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Aquamarine er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Aquamarine stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar