Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Arachnophobia

Arachnophobia

01/01/2016 | Flixfilm

Se Arachnophobia på Netflix

Indspilningsår: 1990
Genre: Comedy, Horror, Thriller
Instruktør: Frank Marshall
Skuespillere: Jeff Daniels, Harley Jane Kozak, John Goodman, Julian Sands
Spilletid: 109 min
Land: USA
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 6.4

Handling: Dr. Jennings opdager, at folk dør som fluer omkring ham – og dræberen kan være en sjælden edderkop, der er kommet ind i landet fra Venezuela i en kiste.

Arachnophobia havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Arachnophobia på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Arachnophobia ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Arachnophobia stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Arachnophobia, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Arachnophobia er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar