Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Arachnophobia

Arachnophobia

01/01/2016 | Flixfilm

Se Arachnophobia på Netflix

Indspilningsår: 1990
Genre: Comedy, Fantasy, Horror, Thriller
Instruktør: Frank Marshall
Skuespillere: Jeff Daniels, Harley Jane Kozak, John Goodman, Julian Sands
Spilletid: 109 min
Land: USA
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 6.4

Beskrivelse: Dr. Jennings opdager, at folk dør som fluer omkring ham – og dræberen kan være en sjælden edderkop, der er kommet ind i landet fra Venezuela i en kiste.


Se Arachnophobia på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkArachnophobia havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Arachnophobia ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Arachnophobia herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Arachnophobia er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Arachnophobia stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar