Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Aram, Aram

Aram, Aram

15/02/2017 | Flixfilm

Se Aram, Aram på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Drama
Instruktør: Christopher Chambers
Skuespillere: John Roohinian, Levon Sharafyan, Sevak Hakoyan, David Villada
Spilletid: 79 min
Land: USA
Sprog: English, Armenian
IMDb-karakter: 6.6

Beskrivelse: Den forældreløse Aram forlader Beirut for at bo hos sin bedstefar i Los Angeles, og overældet af kulturchokket bliver han et let offer for en armensk bande.


Se Aram, Aram på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkAram, Aram havde premiere på Netflix Danmark den 15. februar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Aram, Aram ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Aram, Aram herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Aram, Aram er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Aram, Aram stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar