Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Aram

26/08/2021 | Flixfilm

Se Aram på Netflix

Produktionsår: 2002
Genre: Crime, Drama, History
Instruktion: Robert Kechichian
Skuespillere: Simon Abkarian, Lubna Azabal, Serge Avedikian
Spilletid: 90 min
Land: France
Sprog: French, Armenian
IMDb-karakter: 6.8

Handling: År efter sin deltagelse i en militant gruppe og en fejlslagen aktion vender en armenier tilbage til Frankrig for at lukke en våbenhandel og søge hævn.

Aram havde premiere på Netflix Danmark den 26. august, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Aram på YouTube.Se Aram på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Aram ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Aram stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Aram, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Aram er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar