Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Aranyak

10/12/2021 | Flixfilm

Aranyak på Netflix

Produktionsår: 2021–
Genre: Crime, Drama, Mystery
Instruktion: N/A
Skuespillere: Parambrata Chattopadhyay, Raveena Tandon, Ashutosh Rana
Spilletid: N/A
Land: India
Sprog: Hindi
IMDb-karakter: 7.8

Handling: Politiske kneb, personlige dagsordener og grusomme myter afdækkes, da to betjente forsøger at navigere i et net af mistænkte efter et gådefuldt mord.

Aranyak (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 10. december, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Aranyak på YouTube.Se Aranyak på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Aranyak (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Aranyak (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Aranyak, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Aranyak er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar