Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Arashi’s Diary -Voyage-

Arashi’s Diary -Voyage-

01/01/2020 | Flixfilm

Arashi’s Diary -Voyage- på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Kom med på en ny turné med de elskede medlemmer af Arashi tyve år efter deres debut, og oplev, hvordan de gavmildt deler deres liv og talenter med verden.

Arashi’s Diary -Voyage- (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Arashi’s Diary -Voyage- på YouTube.Se Arashi’s Diary -Voyage- på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Arashi’s Diary -Voyage- (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Arashi’s Diary -Voyage- (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Arashi’s Diary -Voyage-, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Arashi’s Diary -Voyage- er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar