Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Arashi’s Diary -Voyage-

Arashi’s Diary -Voyage-

01/01/2020 | Flixfilm

Se Arashi’s Diary -Voyage- på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Kom med på en ny turné med de elskede medlemmer af Arashi tyve år efter deres debut, og oplev, hvordan de gavmildt deler deres liv og talenter med verden.


Se Arashi’s Diary -Voyage- på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Arashi’s Diary -Voyage- (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Arashi’s Diary -Voyage- (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Arashi’s Diary -Voyage-:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Arashi’s Diary -Voyage- er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Arashi’s Diary -Voyage- (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar