Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Arbitrage

Arbitrage

01/07/2016 | Flixfilm

Se Arbitrage på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Drama, Thriller
Instruktør: Nicholas Jarecki
Skuespillere: Richard Gere, Susan Sarandon, Tim Roth, Brit Marling
Spilletid: 107 min
Land: USA, Poland
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Beskrivelse: Netop som milliardæren Robert tror, at det er lykkedes ham at sælge sit forretningsimperium, før hans bedrageri afsløres, sker der noget uventet.


Se Arbitrage på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkArbitrage havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Arbitrage ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Arbitrage herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Arbitrage er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Arbitrage stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar