Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » ‘Arcane’ får en sæson 2

‘Arcane’ får en sæson 2

22/11/2021 | Flixfilm

arcane saeson 2 netflix

League of Legends-serien ‘Arcane’, som netop nu er den meste sete titel i Danmark, vender tilbage med nye episoder.

Det bekræfter Netflix i en pressemeddelse.

Animationsserien følger en strid mellem de to byer Piltover og Zaun hvor to søstre kæmper på hver sin side i en krig mellem magiske teknologier og modstridende overbevisninger.

Det er ikke kun i Danmark at ‘Arcane’ er et hit. Serien ligger på top 10 i 89 lande, mens den ligger helt i toppen i 34 lande, heriblandt Vietnam, Tyskland, Egypten og Danmark ej af forglemme.

Artiklen fortsætter under annoncen

‘Arcane’ have premiere den 6. november, men i modsat som det ellers sker med andre Netflix-serier, så blev alle afsnit ikke frigivet på samme tid. Første sæsons 9 episoder blev frigivet ugentligt i små sektioner på 3 afsnit, hvormed de sidste tre episoder fik premiere i lørdags.

LÆS OGSÅ:   Skaberen af 'Don't Look Up' klar med stjernespækket seriemorder-film

Animationserien er som nævnt baseret på spillet League of Legends (LoL), som er et gratis Multiplayer Online Battle Arena (MOBA) spil, som er udviklet af Riot Games. Flere end 115 millioner mennesker spiller hver måned League of Legends, hvilket åbenlyst gør det til et af de mest populære videospil i verden.

Der er ingen oplysninger om hvornår ‘Arcane’ sæson 2 får premiere, men den nye sæson er allerede i produktion så vi skal formentlig ikke langt ind i 2022 før den lander på streamingtjenesten.

Se ‘Arcane‘ på Netflix Danmark.
Skriv kommentar