Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Arcane

07/11/2021 | Flixfilm

Arcane på Netflix

Produktionsår: 2021–
Genre: Animation, Action, Adventure
Instruktion: N/A
Skuespillere: Hailee Steinfeld, Kevin Alejandro, Jason Spisak
Spilletid: N/A
Land: United States, France
Sprog: English
IMDb-karakter: 9.1

Handling: I en strid mellem de to byer Piltover og Zaun kæmper to søstre på hver sin side i en krig mellem magiske teknologier og modstridende overbevisninger. Baseret på League of Legends.

Arcane (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 7. november, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Arcane på YouTube.Se Arcane på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Arcane (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Arcane (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Arcane, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Arcane er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar