Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Archer

31/12/2020 | Flixfilm

Se Archer på Netflix

Indspilningsår: 2009–
Genre: Animation, Action, Comedy
Instruktør: N/A
Skuespillere: H. Jon Benjamin, Judy Greer, Amber Nash, Chris Parnell
Spilletid: 22 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.6

Handling: Superspionen Archer har måske nok de sejeste gadgets, men han har alligevel ofte problemer med chefen -- der også er hans mor.

Archer (Sæson 11) havde premiere på Netflix Danmark den 31. december, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Archer på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Archer (Sæson 11) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Archer (Sæson 11) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Archer, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Archer er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.3 kommentarer til Archer

 1. William - kl. 16:39, 12-12-2020:

  Jeg er en stor fan af archer og det er en stor skuffelse sæson 11 ikke komme ud den 11/12

 2. Flixfilm - kl. 17:51, 12-12-2020:

  Hej William,

  Den er desværre blevet forsinket, men lander den 31. december 🙂

 3. Mark - kl. 09:33, 31-12-2020:

  Er i sikker på den lander i dag

  Skriv kommentar