Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Archibald’s Next Big Thing

Archibald’s Next Big Thing

06/09/2019 | Ingen kommentarer

Se Archibald’s Next Big Thing på Netflix

Indspilningsår: 1991–
Genre: Comedy
Instruktør: N/A
Skuespillere: Daniel Gélin, Dorothée Pousséo, Benjamin Tribes, Suzanne Grey
Spilletid: 26 min
Land: Switzerland, France, Canada
Sprog: French
IMDb-karakter: N/A

Resumé: Den sorgløse kylling Archibald husker måske ikke altid at gøre sine pligter, men han glemmer aldrig at have det sjovt. Livet er trods alt et eventyr!


Se Archibald’s Next Big Thing på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Archibald’s Next Big Thing (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 6. september, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.


Fortæl os hvad du synes om Archibald’s Next Big Thing (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Archibald’s Next Big Thing herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Archibald’s Next Big Thing er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Archibald’s Next Big Thing (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar