Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Archive 81

Archive 81

14/01/2022 | Flixfilm

Archive 81 på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Drama, Horror, Mystery
Instruktion: N/A
Skuespillere: Mamoudou Athie, Dina Shihabi, Evan Jonigkeit
Spilletid: N/A
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.3

Handling: En arkivar får til opgave at restaurere nogle beskadigede videobånd og bliver trukket ind i et mysterie, der involverer den forsvundne instruktør og en dæmonisk sekt.

Archive 81 (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 14. januar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Archive 81 på YouTube.Se Archive 81 på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Archive 81 (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Archive 81 (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Archive 81, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Archive 81 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar