Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Arctic Heart

Arctic Heart

14/04/2017 | Flixfilm

Se Arctic Heart på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Comedy, Drama, Romance, Sci-Fi
Instruktør: Marie Madinier
Skuespillere: Charlotte Le Bon, Guillaume Canet, Anne Le Ny, Patrick d'Assumçao
Spilletid: 81 min
Land: France, Belgium
Sprog: French
IMDb-karakter: 5.2

Beskrivelse: En genert lægestuderende er vildt forelsket i en forsker, der studerer et særligt protein produceret af pingviner, og tilbyder sin egen krop til hans forskning.


Se Arctic Heart på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkArctic Heart havde premiere på Netflix Danmark den 14. april, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Arctic Heart ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Arctic Heart herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Arctic Heart er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Arctic Heart stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar