Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Arctic Tale (Eventyrlige Arktis)

Arctic Tale (Eventyrlige Arktis)

01/06/2014 | Flixfilm

Se Arctic Tale (Eventyrlige Arktis) på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Denne saga om overlevelse midt i den hurtigt omskiftelige arktiske ødemark følger den episke kamp for en sejlivet ung hvalros og en isbjørn.


Se Arctic Tale (Eventyrlige Arktis) på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkArctic Tale (Eventyrlige Arktis) havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Arctic Tale (Eventyrlige Arktis) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Arctic Tale (Eventyrlige Arktis) herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Arctic Tale (Eventyrlige Arktis) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Arctic Tale (Eventyrlige Arktis) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar