Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Are We Done Yet?

Are We Done Yet?

01/08/2019 | Ingen kommentarer

Se Are We Done Yet? på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Da myndighederne arresterer hans unge søn, må en taxachauffør overbevise retten og den frådende presse om, at sønnen ikke er den gerningsmand, de er ude efter.


Se Are We Done Yet? på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Are We Done Yet? havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Are We Done Yet? ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Are We Done Yet? herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Are We Done Yet? er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Are We Done Yet? stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar