Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Are We Done Yet?

Are We Done Yet?

01/08/2019 | Flixfilm

Are We Done Yet? på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Da myndighederne arresterer hans unge søn, må en taxachauffør overbevise retten og den frådende presse om, at sønnen ikke er den gerningsmand, de er ude efter.

Are We Done Yet? havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Are We Done Yet? på YouTube.Se Are We Done Yet? på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Are We Done Yet? ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Are We Done Yet? stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Are We Done Yet?, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Are We Done Yet? er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar