Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Are We Done Yet?

Are We Done Yet?

10/05/2017 | Flixfilm

Se Are We Done Yet? på Netflix

Indspilningsår: 2007
Genre: Comedy, Family, Fantasy
Instruktør: Steve Carr
Skuespillere: Ice Cube, Nia Long, John C. McGinley, Aleisha Allen
Spilletid: 92 min
Land: Canada, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.2

Beskrivelse: Et nygift par flytter ind i et hus i forstaden, som trænger til at blive sat i stand. En underlig håndværker kaster deres harmoniske liv ud i kaos.


Se Are We Done Yet? på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkAre We Done Yet? havde premiere på Netflix Danmark den 10. maj, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Are We Done Yet? ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Are We Done Yet? herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Are We Done Yet? er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Are We Done Yet? stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar