Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Are We There Yet?

Are We There Yet?

18/03/2015 | Flixfilm

Are We There Yet? på Netflix

Produktionsår: 2005
Genre: Adventure, Comedy, Family
Instruktion: Brian Levant
Skuespillere: Ice Cube, Nia Long, Aleisha Allen
Spilletid: 95 min
Land: United States, Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.7

Handling: Nick er damernes ven, og for at imponere en sexet, nyskilt kvinde tilbyder han at tage hendes børn med ud at køre uden at vide, hvilke pinsler der venter.

Are We There Yet? havde premiere på Netflix Danmark den 18. marts, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Are We There Yet? på YouTube.Se Are We There Yet? på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Are We There Yet? ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Are We There Yet? stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Are We There Yet?, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Are We There Yet? er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar