Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Are We There Yet?

Are We There Yet?

18/03/2015 | Flixfilm

Se Are We There Yet? på Netflix

Indspilningsår: 2005
Genre: Adventure, Comedy, Family, Fantasy, Romance
Instruktør: Brian Levant
Skuespillere: Ice Cube, Nia Long, Aleisha Allen, Philip Bolden
Spilletid: 95 min
Land: USA, Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.7

Beskrivelse: Nick er damernes ven, og for at imponere en sexet, nyskilt kvinde tilbyder han at tage hendes børn med ud at køre uden at vide, hvilke pinsler der venter.


Se Are We There Yet? på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkAre We There Yet? havde premiere på Netflix Danmark den 18. marts, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Are We There Yet? ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Are We There Yet? herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Are We There Yet? er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Are We There Yet? stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar