Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Are You Here

Are You Here

01/06/2016 | Flixfilm

Se Are You Here på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: Matthew Weiner
Skuespillere: Owen Wilson, Laura Ramsey, Melissa Rauch, Melanie Ratcliff
Spilletid: 114 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.3

Beskrivelse: Da den humørsyge Ben får at vide, at hans far er død, sætter han og hans ven, kvindebedåreren Steve, kurs mod familiens gård, som Ben har arvet.


Se Are You Here på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkAre You Here havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Are You Here ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Are You Here:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Are You Here er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Are You Here stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar