Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Are You Human

Are You Human

28/09/2019 | Flixfilm

Se Are You Human på Netflix

Indspilningsår: 2018–
Genre: Comedy, Drama, Romance, Sci-Fi
Instruktør: N/A
Skuespillere: Kang-Joon Seo, Seung-Yeon Gong, Sung-Ryung Kim, Joon-hyuk Lee
Spilletid: 35 min
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 8.1

Beskrivelse: Da en berømt hjerneforsker og ekspert i kunstig intelligens bliver adskilt fra sin søn, laver hun en robot, der ligner ham på en prik.


Se Are You Human på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkAre You Human (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 28. september, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Are You Human (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Are You Human herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Are You Human er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Are You Human (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar