Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Are You The One

Are You The One

15/02/2021 | Flixfilm

Are You The One på Netflix

Produktionsår: 2014–
Genre: Game-Show, Reality-TV, Romance
Instruktion: N/A
Skuespillere: Ryan Devlin, Terrence Jenkins, Maria Elizondo
Spilletid: 41 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Handling: På baggrund af en videnskabelig matchmaking-process, skal en gruppe singler, der drømmer om at finde den store kærlighed og den eneste ene, finde deres perfekte match.

Are You The One (Det perfekte match) (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 15. februar, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Are You The One på YouTube.Se Are You The One på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Are You The One (Det perfekte match) (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Are You The One (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Are You The One, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Are You The One (Det perfekte match) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar