Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Årets serie-hits på Netflix i 2018

Årets serie-hits på Netflix i 2018

23/12/2018 | Flixfilm

netflix logoSerier med advokater, superhelte, heste, familieintriger og dødelig regn var blandt de største hits på Netflix Danmark i 2018.

Det viser en undersøgelse lavet af Flixfilm.dk, der har gennemgået statistikken og fundet frem til de største serie-hits på Netflix Danmark i 2018.

Blandt de store serieoverraskelser på listen finder man den spanske La Casa de Papel, som også går under navnet Papirhuset og Money Heist, samt heste-serien Free Rein og intrigerdramaet Dynasty, der er en genindspilning af tv-klassikeren Dollars.

Den danske Netflix-serie The Rain om en brutal virus udrydder det meste af Skandinaviens befolkning, har også været blandt de største hits.

Ikke overraskende optræder Suits, The 100, og Homeland også på listen. Førstenævnte har været blandt de mest populære serier på Netflix Danmark hvert eneste år.

Artiklen fortsætter under annoncen

Se årets største Netflix-hits i herunder;

1. Suits

Da han imponerer en advokat med sin knivskarpe hjerne, scorer Mike, som droppede ud af universitetet, et eftertragtet job, selvom han ikke har en eksamen.

2. Soy Luna

Det er hårdt for Luna at flytte til et nyt land, men denne teenager er fast besluttet på at få det bedste ud af det med nye venner og en ny slags rulleskøjteløb.

Artiklen fortsætter under annoncen

3. The 100

Et århundrede efter en atomkatastrofe på Jorden sendes 100 beboere fra en rumstation ned på planeten for at se, om den er blevet beboelig.

4. Dynasty

Carrington-familien og Colby-familien kæmper for at kontrollere deres formue – og deres børn – i denne opdaterede genindspilning af den klassiske sæbeopera.

LÆS OGSÅ:   Netflix løfter sløret for 'Bridgerton' sæson 3

5. Riverdale

Mens teenageren Archie og hans venner prøver at navigere mellem emner som sex, romantik, skolen og familien, bliver de viklet ind i et mørkt mysterium i Riverdale.

6. The Rain

Seks år efter en brutal virus udrydder det meste af Skandinaviens befolkning slutter et søskendepar sig til en række overlevende, der leder efter sikkerhed – og svar.

7. Free Rein

En 15-årig fra Los Angeles tilbringer sommeren i sin mors barndomshjem på en ø ud for England, hvor hun knytter venskab med en mystisk hest.

8. La Casa de Papel

Otte tyve tager gidsler og låser sig inde i Spaniens Kongelige Mønt, da et forbryderisk geni manipulerer politiet til at udføre sin plan.

9. Homeland

I dette medrivende og Emmy-vindende drama mistænker en CIA-agent en netop hjemvendt marineinfanterist for at være blevet terrorist efter otte år som krigsfange.

10. The Flash

I denne superhelte-serie gør en retsmediciner, der vågner op af koma med fantastiske nye kræfter, op med kræfter, der truer byen.

Flixfilm er Danmarks største nyhedsside for Netflix-medlemmer og entusiaster, som besøges af over 250.000 hver måned. På Flixfilm vises alle de nyeste film og serier så snart de er tilgængelige på Netflix. Se oversigten på forsiden for de seneste tilføjelser her: Flixfilm.dk.
1 kommentar til Årets serie-hits på Netflix i 2018

  1. Michael - kl. 11:45, 23-12-2018:

    Prøv at sende Stargage SG1 – den serie er genial underholdning og det er en lang række kendte skuespillere der er med i den.

Skriv kommentar