Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Argon

23/11/2017 | Flixfilm

Se Argon på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Drama
Instruktør: N/A
Skuespillere: Ju-hyuk Kim, Woo-hee Chun, Shin Hyon Bin, Il-Joo Ji
Spilletid: N/A
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 7.3

Beskrivelse: I en verden fyldt med provokerende (og ofte vildledende) nyheder stræber et lidenskabeligt hold af efterforskende tv-journalister efter at få sandheden frem.


Se Argon på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkArgon (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 23. november, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Argon (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Argon herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Argon er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Argon (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar