Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Ari Eldjárn: Pardon My Icelandic

Ari Eldjárn: Pardon My Icelandic

02/12/2020 | Flixfilm

Ari Eldjárn: Pardon My Icelandic på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: I denne engelsksprogede special laver den islandske komiker Ari Eldjárn sjov med nordiske rivaliseringer, Hollywoods udlægning af Thor, småbørns luner og meget mere.Se Ari Eldjárn: Pardon My Icelandic på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Ari Eldjárn: Pardon My Icelandic havde premiere på Netflix Danmark den 2. december, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Ari Eldjárn: Pardon My Icelandic på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Ari Eldjárn: Pardon My Icelandic ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ari Eldjárn: Pardon My Icelandic stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Ari Eldjárn: Pardon My Icelandic, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Ari Eldjárn: Pardon My Icelandic er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar