Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Ari Eldjárn: Pardon My Icelandic

Ari Eldjárn: Pardon My Icelandic

02/12/2020 | Flixfilm

Se Ari Eldjárn: Pardon My Icelandic på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: I denne engelsksprogede special laver den islandske komiker Ari Eldjárn sjov med nordiske rivaliseringer, Hollywoods udlægning af Thor, småbørns luner og meget mere.

Ari Eldjárn: Pardon My Icelandic havde premiere på Netflix Danmark den 2. december, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Ari Eldjárn: Pardon My Icelandic på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Ari Eldjárn: Pardon My Icelandic ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ari Eldjárn: Pardon My Icelandic stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Ari Eldjárn: Pardon My Icelandic, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Ari Eldjárn: Pardon My Icelandic er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar