Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Ari Shaffir: Double Negative

Ari Shaffir: Double Negative

18/07/2017 | Flixfilm

Se Ari Shaffir: Double Negative på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Comedy
Instruktør: Eric Abrams
Skuespillere: Ari Shaffir
Spilletid: N/A
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Handling: Den skæve, tankevækkende komiker Ari Shaffir leverer sin bidende humor i to hurtige standupshows om børn og voksenliv.

Ari Shaffir: Double Negative havde premiere på Netflix Danmark den 18. juli, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Ari Shaffir: Double Negative på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Ari Shaffir: Double Negative ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ari Shaffir: Double Negative stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Ari Shaffir: Double Negative, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Ari Shaffir: Double Negative er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar