Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Ariana Grande: Excuse Me, I Love You

Ariana Grande: Excuse Me, I Love You

21/12/2020 | Flixfilm

Se Ariana Grande: Excuse Me, I Love You på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: Documentary, Music
Instruktør: Story Syndicate, Paul Dugdale
Skuespillere: Ariana Grande, Rim Taya Shawki
Spilletid: 97 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Handling: Ariana Grande går på scenen i London på sin Sweetener World Tour og giver et kig bag kulisserne til sit liv under prøverne og på farten.

Ariana Grande: Excuse Me, I Love You havde premiere på Netflix Danmark den 21. december, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Ariana Grande: Excuse Me, I Love You på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Ariana Grande: Excuse Me, I Love You ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ariana Grande: Excuse Me, I Love You stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Ariana Grande: Excuse Me, I Love You, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Ariana Grande: Excuse Me, I Love You er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar