Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Arianna

12/05/2021 | Flixfilm

Arianna på Netflix

Produktionsår: 2015
Genre: Drama
Instruktion: Carlo Lavagna
Skuespillere: Ondina Quadri, Massimo Popolizio, Valentina Carnelutti
Spilletid: 84 min
Land: Italy
Sprog: Italian
IMDb-karakter: 6.3

Handling: Ubehagelige barndomsminder dukker op til overfladen på en ferie ved en idylisk sø for en 19-årig pige, der oplever en sent spirende seksualitet.Se Arianna på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Arianna havde premiere på Netflix Danmark den 12. maj, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Arianna på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Arianna ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Arianna stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Arianna, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Arianna er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar