Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Arjun: The Warrior Prince

Arjun: The Warrior Prince

30/04/2020 | Flixfilm

Se Arjun: The Warrior Prince på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Animation, Action, Adventure
Instruktør: Arnab Chaudhuri, Pavan Buragohain, K.K. Raina
Skuespillere: Yudhveer Bakoliya, Ashok Banthia, Ravi Khanvilkar, Vijay Kashyap
Spilletid: 96 min
Land: India
Sprog: Hindi
IMDb-karakter: 6.8

Handling: Denne animerede genfortælling af det klassiske indiske eventyr om prins Arjun, begynder i prinsens ungdom.

Arjun: The Warrior Prince havde premiere på Netflix Danmark den 30. april, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Arjun: The Warrior Prince på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Arjun: The Warrior Prince ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Arjun: The Warrior Prince stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Arjun: The Warrior Prince, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Arjun: The Warrior Prince er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar