Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Arkansas

16/11/2020 | Flixfilm

Arkansas på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Crime, Thriller
Instruktion: Clark Duke
Skuespillere: Liam Hemsworth, Jacob Zachar, Patrick Muldoon
Spilletid: 117 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.0

Handling: En række uheld bringer et par lavtstående narkokurerer i syden på kollisionskurs med deres chef – en mystisk narkobaron, de aldrig har mødt.

Arkansas havde premiere på Netflix Danmark den 16. november, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Arkansas på YouTube.Se Arkansas på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Arkansas ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Arkansas stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Arkansas, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Arkansas er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar