Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Armadillo

Armadillo

16/12/2020 | Flixfilm

Armadillo på Netflix

Produktionsår: 2010
Genre: Documentary, War
Instruktion: Janus Metz
Skuespillere: N/A
Spilletid: 105 min
Land: Denmark, Sweden
Sprog: Danish
IMDb-karakter: 7.5

Handling: En dokumentar om danske soldater på seks måneders tjeneste i Afghanistan og den kedsomhed, adrenalin og forvirring, der er en del af den daglige rutine.

Armadillo havde premiere på Netflix Danmark den 16. december, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Armadillo på YouTube.Se Armadillo på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Armadillo ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Armadillo stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Armadillo, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Armadillo er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
1 kommentar til Armadillo

  1. Troels - kl. 20:07, 10-01-2021:

    Der er IKKE danske undertekster! Jeg gider ikke se den med svenske tekster, og lydsiden til filmen er så ringe, at størstedelen af tiden er alt tale næsten uforståeligt hvis ikke volumen skrues HELT OP (hvilket gør alle andre lyde ulideligt høje, plus at talen ofte er i så dårlig lyd at det ikke hjælper en disse alligevel). Stupid beslutning ikke at tilbyde danske tekster. Tag jer sammen, den beslutning er til stor gene for seerne og kan ikke skyldes på filmskaberne, kun Netflix.

Skriv kommentar