Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Armaguedon

Armaguedon

30/07/2021 | Flixfilm

Armaguedon på Netflix

Produktionsår: 1977
Genre: Crime, Thriller
Instruktion: Alain Jessua
Skuespillere: Alain Delon, Jean Yanne, Renato Salvatori
Spilletid: 95 min
Land: France, Italy, Belgium
Sprog: English, German, Italian, French
IMDb-karakter: 6.1

Handling: En reparatør, der er desperat efter berømmelse, har arvet sin brors formue og bruger den til at lancere en terrorkampagne, der vil gøre ham kendt overalt.Se Armaguedon på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Armaguedon havde premiere på Netflix Danmark den 30. juli, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Armaguedon på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Armaguedon ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Armaguedon stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Armaguedon, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Armaguedon er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar