Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Armin van Buuren: This Was Intense

Armin van Buuren: This Was Intense

15/05/2016 | Ingen kommentarer

Se Armin van Buuren: This Was Intense på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Documentary
Instruktør: N/A
Skuespillere: Ana Flavia Gavlak, Armin van Buuren
Spilletid: 55 min
Land: N/A
Sprog: English, Dutch
IMDb-karakter: 6.4

Resumé: Den berømte DJ og producer Armin van Buuren tager på en omfattende turné, som inkluderer en halv million mennesker over hele verden.


Se Armin van Buuren: This Was Intense på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Armin van Buuren: This Was Intense havde premiere på Netflix Danmark den 15. maj, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Armin van Buuren: This Was Intense ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Armin van Buuren: This Was Intense herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Armin van Buuren: This Was Intense er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Armin van Buuren: This Was Intense stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar