Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Armin van Buuren: This Was Intense

Armin van Buuren: This Was Intense

15/05/2016 | Flixfilm

Armin van Buuren: This Was Intense på Netflix

Produktionsår: 2015
Genre: Documentary
Instruktion: N/A
Skuespillere: Ana Flavia Gavlak, Armin van Buuren
Spilletid: 55 min
Land: N/A
Sprog: English, Dutch
IMDb-karakter: 6.4

Handling: Den berømte DJ og producer Armin van Buuren tager på en omfattende turné, som inkluderer en halv million mennesker over hele verden.

Armin van Buuren: This Was Intense havde premiere på Netflix Danmark den 15. maj, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Armin van Buuren: This Was Intense på YouTube.Se Armin van Buuren: This Was Intense på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Armin van Buuren: This Was Intense ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Armin van Buuren: This Was Intense stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Armin van Buuren: This Was Intense, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Armin van Buuren: This Was Intense er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar